пʼятниця, 09 червня 2023 16:32

Спецтема: Війна Росії проти України

На Київщині заборонили всі розважальні заходи після 21:00

На Київщині заборонили всі розважальні заходи після 21:00
Всі розважальні заходи на Київщині мають закінчуватись не пізніше 21:00. Фото: my-kiev.com

Рішенням оперативного штабу на Київщині запроваджують обмеження.

Тепер всі розважальні заходи мають закінчуватись не пізніше 21:00. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація у Telegram.

"На засіданні оперативного штабу КОВА ухвалили рішення про часові обмеження. Відтак на Київщині всі розважальні заходи мають закінчувати свою роботу не пізніше 21:00", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний чиновник гуляв в ресторані під час комендантської години. Кличко відреагував

Комендантська година продовжує діяти з 00:00 до 5:00. Тому на цей період усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу.

В обладміністрації нагадують, що за порушення комендантської години законом передбачена відповідальність.

Повідомляється, що перевірки щодо дотримання норм у регіоні будуть проводитися регулярно із залученням працівників поліції.

7 червня журналісти опублікували сюжет, в якому директор департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації Олександр Никоряк під час комендантської години у столиці відвідував ресторан "Біаріц".

Чиновник сидів у ресторані разом із забудовником Артуром Мхітаряном, використовував для пересування столицею вночі кортеж бізнесмена.

На це відреагував мер столиці Віталій Кличко, який 8 червня звільнив чиновника.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині заборонили всі розважальні заходи після 21:00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі