вівторок, 25 жовтня 2011 12:07

На Київщині пенсіонер приревнував молоду коханку і прострелив їй коліно

На Київщині пенсіонер приревнував молоду коханку і прострелив їй коліно

В Яготинському районі Київської області 66-річний пенсіонер приревнував свою, молодшу на 21 рік, співмешканку. Чоловік взяв рушницю та вистрілив, не вимагаючи жодних пояснень. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Розгніваний коханець влучив господарці в ногу. Причиною трагедії стало те, що напередодні він побачив, як з її воріт виходить інший, до того ж молодий, чоловік.

"З вогнепальним пораненням колінного суглоба жінку доставили до районної лікарні. На щастя, її життя в безпеці. Ревнивого пенсіонера після скоєного затримав племінник потерпілої. Разом із зловмисником він чекав на приїзд правоохоронців на вулиці", - розказали в міліції.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство. Знаряддя злочину – зареєстровану мисливську рушницю - правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Мисливець, який мешкав з потерпілою близько п'яти років, знаходиться під вартою. Його подальшу долю вирішить суд.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині пенсіонер приревнував молоду коханку і прострелив їй коліно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі