середа, 14 грудня 2011 14:49

На Київщині голова пенсійного фонду взяла 50 хабарів з чорнобильців

На Київщині голова пенсійного фонду взяла 50 хабарів з чорнобильців

У Київській області затримано голову місцевого пенсійного фонду, що одержала більше 50 хабарів за "прискорення" чорнобильських виплат.

За матеріалами Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами Київської області прокуратура Рокитнянського району порушила кримінальну справу за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу Україні (одержання хабара) відносно начальника місцевого управління Пенсійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмір хабарів визначається посадою чиновника

43-річна жінка прямо в службовому кабінеті неодноразово отримувала хабарі в сумі від 500 до 2500 тис. грн. за вирішення питання про прискорення донарахованих чорнобильських виплат. Зазвичай ставка залежала від суми компенсації.

Нагадаємо, працівники відділу Державної служби з боротьби з економічною злочинами Дніпропетровського міського управління міліції спільно з колегами з Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровська викрили у хабарництві 25-річного арбітражного керівника-ліквідатора одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Зловмисник, будучи посадовою особою, в приміщенні одного з торгово-розважальних закладів обласного центру вимагав та отримав хабар у сумі 95 тис. грн. від колишнього директора.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині голова пенсійного фонду взяла 50 хабарів з чорнобильців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі