вівторок, 09 серпня 2011 16:44

На Донбасі п'яний бізнесмен збив трьох людей і зник

У ніч з 7 на 8 серпня в селищі Ласточкіно, недалеко від Донецька, місцевий бізнесмен скоїв наїзд на трьох осіб. Про це повідомили постраждалі.

За словами очевидців, п'яний власник мікроавтобуса "Мерседес" спочатку травмував 27-річного чоловіка біля місцевого клубу. Потім відвіз потерпілого в районну лікарню. Але не передав медикам, а кинув хлопця, з якого юшка лилась, біля входу в санпропускник. Після цього він вирішив повернутися до Ласточкіна і по дорозі збив двох велосипедистів. У першому випадку водій "Мерседеса" здавав задом на значній швидкості. У другому випадку - виїхав на зустрічну смугу і після вчинення аварії не зупинився. 61-річний велосипедист помер на місці, а його дружина госпіталізована з серйозною черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями. Автор двох ДТП, за неофіційною інформацією, зараз знаходиться в розшуку.

"Ми їхали з Ласточкіна в сторону Авдіївки. Чоловік Володя - попереду, а я слідом. Побачила швидко наближається світло фар - він рухався прямо на нас, хоча ми їхали по узбіччю. Я інстинктивно встигла вивернути кермо праворуч. Чоловік прийняв на себе основний удар. Мікроавтобус протягнув його на собі метрів 20. Вова помер відразу", - розповіла потерпіла Людмила.

Жителі селища Ласточкіно сумніваються, що справа дійде до суду. Кажуть, винна в аварії - заможна людина, він займається розведенням коней, має ферму. У п'яному вигляді цей бізнесмен бував агресивний, неодноразово здійснював правопорушення, але відчував себе безкарним.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі п'яний бізнесмен збив трьох людей і зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі