вівторок, 21 лютого 2012 14:52

На Чернігівщині за півгодини розбились 16 машин
7

Фото: Фото: Прес-служба МНС

Сьогодні вранці в Чернігівській області сталися поспіль три аварії в яких розбились 16 машин, а також, в наслідок ДТП постраждали люди.

Про це розповіли у прес-службі ДАІ у Чернігівській області.

"В Козелецькому районі на трасі "Київ-Чернігів-Нові Яриловичі" між селами Гарбузин і Сираї сталися 3 дорожньо-транспортні автопригоди. На ділянці дороги десь у відстані 2 кілометри розбилися 16 машин, в наслідок зіткнення постраждали 4 людини. Потерпілих госпіталізували до лікарні. Як повідомили нам з місця пригоди ці аварії сталися протягом 30 хвилин десь з 8 години ранку. Сталося все дуже швидко", - розказала Олена Царюк з прес-служби ДАІ у Чернігівській області.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Масштабна аварія на мосту Патона у Києві: постраждали 5 людей

За її словами, причинами ДТП є недотримання інтервалу і дистанції, а також швидкісного режиму водіями автівок під час поганої видимості.

"Тоді був туман. Крім того дорога була в незадовільному стані. За стан дороги буде відповідати та організація, яка на цьому проміжку ділянки здійснює контроль за дорогою. На відповідних посадовців будуть складені матеріали", - додала Царюк.

Нагадаємо, подібна аварія нещодавно сталася на Київщині. 15 лютого на Бориспільській трасі у напрямку Києва на ділянці шляху від зупинки "Лісництво" до зупинки "Орлятко" (це близько двох кілометрів) сталися 7 аварій, в яких сумарно розбились 24 автомобілі. Причиною ДТП стали слизька дорога і недотримання швидкісного режиму. Одного з учасників ДТП госпіталізували.

 

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині за півгодини розбились 16 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі