вівторок, 21 лютого 2012 00:15

В автомобіль Алли Кудлай в'їхав п'яний

18 лютого о 18.15 народна артистка України 57-річна Алла Кудлай потрапила в аварію. На розі столичних вул. Мельникова та Оранжерейної в її "мітцубісі" в'їхало БМВ. Співачка отримала закриту черепно-мозкову травму.

— БМВ їхав зі сторони вулиці Хохлових у напрямку вулиці Олени Теліги. Попереду нього призупинився, щоб розвернутися "мітцубісі". Водій БМВ не встиг зреагувати і вдарив автомобіль у праву задню дверку, також зачепив запасне колесо, — розказали в прес-службі київської Державтоінспекції.

Від госпіталізації співачка відмовилася.

— Учора ввечері розмовляв з Аллою Петрівною, — розповідає артист Павло Зібров, 54 роки. — Каже, що трохи голова болить. Коли спитав, чому відмовилася від госпіталізації, вона відповіла: "Доки біля машини працювала міліція і страховики, мені стало легше. Попросила сина відвезти мене додому. Як відійду від стресу, звернуся до лікарів".

У понеділок Алла Петрівна телефоном говорить 1 хв.

— Почуваюся нормально, але пережила сильний стрес. Зараз я в лікарні швидкої допомоги. Передзвоніть моєму синові.

— У суботу мама із водієм поверталася додому після зйомок кліпу з Дмитром Коляденком, — розповідає 33-річний Максим, син Алли Кудлай. — Після зіткнення вони навіть з машини не вийшли. Даїшників і "швидку" викликали водії інших машин. Експертиза підтвердила, що водій і пасажир БМВ були п'яними. Станом здоров'я мами шофер не цікавився. Зараз збираємо документи, щоб подавати на нього до суду.

2009 року Алла Кудлай уже потрапляла в ДТП. Тоді біля метро Лівобережна загинув її чоловік Микола Кучеренко. Співачка провела в лікарні два тижні.

Зараз ви читаєте новину «В автомобіль Алли Кудлай в'їхав п'яний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі