четвер, 06 червня 2013 12:53

Мерія Одеси виділила 100 тисяч на поховання чоловіка, який загинув під час п'ятничної негоди

Мерія Одеси виділила 100 тисяч на поховання чоловіка, який загинув під час п'ятничної негоди
Фото: www.trust.ua

Мерія Одеси із резервного фонду виділила 100 тисяч гривень на похорони загиблого 48-річного Євгена, якого вбило струмом у себе у дворі через обірваний деревом дріт.  Гроші віддали його матері.

Про це заявив Кирило Шаламай, перший заступник мера Одеси.

З його слів, всього через негоду у місті госпіталізували сімох постраждалих. За медичною допомогою звернулось 45 людей.

Кирило Шаламай запевнив, що наслідки негоди ліквідують до кінця цього тижня.

"Зараз прибираємо паркову зону, схили. Найголовніша проблема в місті – падіння дерев. В основному постраждали міцні й здорові дерева. Сухі й нещасні стоять досі. Їх упало близько трьох тисяч, вже вивезли півтори тисячі. Друзки звозять на місцевий сміттєвий полігон "Союз". Там їх трамбують тракторами. За сьогодні мають підключити до електрики 180 приватних одноповерхових будинків. Пошкоджені дахи будинків. Місто допомагає тим, хто не може обійтись без тяжкої техніки. Хоча є й такі, які гілки не можуть біля свого будинку поприбирати. Чекають, поки це зроблять відповідні служби. Електротранспорт вже запустили. Відновлюємо зовнішнє освітлення. Прочищаємо між квартальні проїзди від сміття. В цілому наслідки стихії ліквідуємо до цієї неділі, - розповів він.

Жодне з сотні весіль та випускних вечорів не було зірване через негоду, похвалився чиновник.

Нагадаємо, вночі з п'ятниці 31 травня на суботу 1 червня Одеса пережила 18-хвилинний буревій.

Зараз ви читаєте новину «Мерія Одеси виділила 100 тисяч на поховання чоловіка, який загинув під час п'ятничної негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі