четвер, 15 жовтня 2020 12:29

Мати задушила сина й вивезла тіло до лісу

Мати задушила сина й вивезла тіло до лісу
У Запорізькій області жінка задушила 33-річного сина, а тіло сховала в лісосмузі. Фото: npu.gov.ua

У селі Владівка Чернігівського району Запорізької області жінка задушила 33-річного сина наприкінці липня. А труп заховала в лісосмузі – присипала землею та прикрила шифером.

Залишки тіла 14 жовтня виявили односельці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Про зникнення чоловіка заявила його 25-річна знайома з міста Волноваха Донецької області. Вона проходить військову службу за контрактом. Востаннє телефоном вони розмовляли в кінці липня, з того часу він не виходив на зв'язок, відповідно його місцезнаходження їй невідоме. Того ж дня місцеві в лісосмузі, неподалік будинку розшукуваного чоловіка, знайшли тіло", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрізав голову і випатрав: із жінкою по-звірячому розправився 38-річний син

Як з'ясувалося, загиблий останнім часом зловживав спиртним та неодноразово ображав рідних. На ґрунті цього у родині відбувалися сварки.

"28 липня у чоловіка відбувся конфлікт з батьками, в ході якого мати за допомогою підручних засобів задушила сина. Після чого перевезла тіло до лісосмуги, присипала землею та накрила шифером", - розповіли поліцейські.

Відкрито кримінальне провадження. У справі призначено низку судово-медичних експертиз. Слідство триває.

У селі Багате на Дніпропетровщині 85-річна жінка вбила 60-річного сина, після того як він кинувся на неї з ножем. Попередньо, чоловік випив і почав сваритися з матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Мати задушила сина й вивезла тіло до лісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі