субота, 02 березня 2024 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Кількість загиблих зростає: показали нові кадри з наслідками російського удару по Одесі
Оновлено
14

Російські загарбники серед ночі проти 2 березня здійснили чергову терористичну атаку по Україні дронами-камікадзе типу Shahed-131/136.

Зокрема, вісім ударних безпілотників ворог спрямував з акваторії Чорного моря на Одещину. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Протягом години підрозділи ППО в інтенсивному режимі відбивали цю атаку.

Вночі проти 2 березня Росія вдарила дронами по Одесі
Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth
Вночі проти 2 березня Росія вдарила дронами по Одесі
Вночі проти 2 березня Росія вдарила дронами по Одесі
Вночі проти 2 березня Росія вдарила дронами по Одесі
Вночі проти 2 березня Росія вдарила дронами по Одесі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терехов повідомив про "приліт" у Харкові

Сім ворожих цілей було знищено.

"Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у дев'ятиповерховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована. Відомо про одну загиблу людину та сімох постраждалих, серед яких вагітна жінка та маленька дитина", - йдеться у повідомленні.

Пошуково-рятувальна операція в Одесі триває. За попередніми даними, під завалами ще можуть бути люди.

Оновлено на 7:10

У ДСНС України повідомили про загибель щонайменше двох людей внаслідок російського удару по Одесі. Рятувальна операція триває безперервно, адже під завалами можуть бути люди.

"Є дані, що на зв'язок не виходять семеро мешканців багатоповерхівки. До пошуків залучені кінологи. Психологи поліції та ДСНС на місці надають психологічну допомогу, по неї звернулись вже понад півсотні людей. Також оперативно розгорнуто пункти обігріву, адже внаслідок обстрілу без теплопостачання залишились десяток багатоквартирних будинків", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Вночі проти 2 березня в Одесі російський дрон зруйнував частину дев'ятиповерхівки. Повністю зруйновано один під'їзд.

Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні. Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє - в стані середньої важкості.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих зростає: показали нові кадри з наслідками російського удару по Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі