субота, 01 червня 2024 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія знову вивела ракетоносії у Чорне море

Станом на 8:30 суботи, 1 червня, у Чорному морі перебувають чотири ворожі кораблі.

Серед них є два носії крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до восьми ракет. Про це повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Автор: t.me/ukrainian_navy
  Росія тримає ракети “Калібр” у Чорному морі
Росія тримає ракети “Калібр” у Чорному морі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог уразив обʼєкти енергетики на Запоріжжі та Кіровоградщині - деталі

В Азовському морі ворожих кораблів поки немає. Натомість у Середземному морі РФ тримає один свій корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до восьми ракет.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)⁩", - йдеться у повідомленні.

У ніч на 1 червня російські окупанти завдали потужного ракетно-авіаційного удару по об'єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні БпЛА типу Shahed.

Загалом ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних БпЛА. Українські військові знищили 35 ворожих ракет та 46 ударних дронів.

Зараз ви читаєте новину «Росія знову вивела ракетоносії у Чорне море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі