пʼятниця, 30 вересня 2016 17:33

Грабіжники зв'язали охорону та пограбували 4 фірми

Грабіжники зв'язали охорону та пограбували 4 фірми
goloskarpat.info

Уночі в Шевченківському районі столиці озброєні зловмисники увірвалися до одного із приміщень на вул. Туполєва, зв'язали охоронця скотчем та викрали гроші з 4 фірм.

Про це поінформували у прес-службі поліції Києва.

Напад стався близько другої ночі. 35-річний охоронець зайшов до "підсобки", а коли вийшов, побачив, що до офісу увірвалися троє невідомих у масках та у камуфляжах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожі затримали озброєного грабіжника ювелірки

"Один із зловмисників приставив до його голови пістолет, зв'язав руки та ноги скотчем, закрив йому очі та завів до кімнати охорони. Приблизно за 40 хвилин нападники пішли. Згодом чоловік самотужки звільнився і зателефонував до поліції.

Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, вилучили фомки, відчинені металеві сейфи, інші речові докази. Оглянули навколишню територію щодо наявності камер відеонагляду. Для дослідження території залучили кінологів зі службовими собаками", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував водію автобуса зброєю, щоб утекти після пограбування

Украли близько 94 тис. грн, 22 тис. дол. та понад 9 тис. євро. Відкрили кримінальне провадження. Розшукують злочинців. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники зв'язали охорону та пограбували 4 фірми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі