понеділок, 31 серпня 2020 12:09

Два брати катували жінку за крадіжку собаки

Два брати катували жінку за крадіжку собаки
Два брати катували жінку через вигадану крадіжку собаки Фото: poltava.to

У селі Мар'янське Великобагачанського району Полтавської області 2 брати топили, примушували копати могилу і пускали сльозогінний газ в обличчя жінці. Чоловіки звинуватили її у викраденні собаки.

У слідчому управлінні Великобагачанського району Полтавської області розповіли, що інцидент стався ще 5 місяців тому і тільки нещодавно злочинцям вручили підозру. Вони перебувають під вартою. Розслідування триває. — пише інтернет-видання "Полтавщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бив, доки вистачило сили: чоловік катував жінку впродовж ночі

2 братів запідозрили 57-річну місцеву мешканку в тому, що вона вкрала вівчарку. Чоловіки вирішили помститися жінці — взяли биту та газові балончики й увірвалися в будинок сусіда, куди жінка прийшла у справах.
Спочатку бризнули газом в обличчя сусіду та жінці, потім вдарили її лицем об стіл. Далі вивели на середину кімнати й продовжили бити по обличчю та палицею - по ногах.

Жінка спробувала втекти й заховатися в іншій кімнаті, доки кривдники відвернулися. Її наздогнали, продовжили бити і бризкати газовим балончиком в обличчя. Потім облили холодною водою сказали, що це бензин і пригрозили підпалити. Родич братів стояв із палицею біля входу в будинок і не дозволяв господарям виходити надвір, аби допомогти жінці.

Далі почали топити жінку в каструлі з водою. Потім знову облили водою і вигнали на вулицю, де температура була +12°С.

Чоловіки потягли постраждалу на кладовище і змусили копати могилу. Коли закінчила це робити — штовхнули її на дно ями і засипали землею. Дочекалися, поки жінка вибереться з ями, та змусили її засипати землею.

Брати знущалися над жінкою ще декілька годин. Ганяли селом і змушували знову копати собі могилу. Жінка змогла дістатися до свого помешкання. Там все було перевернуто. Вдома жінка знепритомніла, сусідка викликала "швидку". У лікарні постраждалій діагностували удари м'яких тканин голови, множинні синці.

Злочинцям висунули підозру одразу за знущання, викрадення і завдання тілесних ушкоджень. Суд постановив відправити братів під цілодобовий домашній арешт. Один із них просив відпустити під особисте зобов'язання, другий – домашній арешт залишити тільки в нічний час. Першому потрібно було на роботу в Київ, а другому – обробляти город і доглядати матір. Судді не взяли до уваги їхні прохання. Зловмисникам загрожує до 10 років в'язниці.

Грабіжники кілька годин катували родину підприємця. У ніч проти 12 червня 3 невідомих у масках і кепках, одягнуті в чорне, вдерлися до будинку підприємця з Тернопільського району.

Зараз ви читаєте новину «Два брати катували жінку за крадіжку собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі