понеділок, 25 березня 2013 10:43

Спецтема: Снігова пастка

Цього слід було очікувати: зламалися відразу 2 потяги "Хюндай"

Цього слід було очікувати: зламалися відразу 2 потяги "Хюндай"
Черга у донецьку залізничну касу. Фото: censor.net.ua

У неділю, 24 березня, на залізничному вокзалі Донецька пасажирам, що прямував до столиці, довелося неабияк понервувати, передає Обозреватель.

Людям оголосили про скасування швидкісного потягу "Донецьк-Київ". Спочатку в касах відмовилися повертати 100% вартості квитка.

"Пасажири почали скандалити, і хвилин через 20 оголосили, що повертають 100% вартості у 5-й і 8-й касах", - повідомив донеччанин Євген.

У цей же день, в черговий раз поїзд Інтерсіті + Харків-Київ застряг у полях. Про це повідомляють очевидці, пише dozor.kharkov.ua.

У перший раз поїзд, який виїхав з Харкова у 18.47, зупинився, не доїхавши до Полтави. На годиннику було 20.00. У вагонах відключилося опалення. Через 40 хвилин поїзд поїхав, однак, рухався він недовго. Чергова зупинка. У поїзді, як і раніше не працювало опалення і вимикалося світло. Крім того, не працювали туалети.

О 23.15 (час коли швидкісний Хюндай повинен бути вже в Києві) поїзд дотягли до Полтави, де всіх пасажирів пересадили у звичайний вагон.

Причому людей розміщали "штабелями" по шість осіб у купе і СВ.

Через три з половиною години пасажири таки дісталися до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Цього слід було очікувати: зламалися відразу 2 потяги "Хюндай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі