вівторок, 26 липня 2011 19:02

300 гривень коштує відпочинок на платному пляжі

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  На ”Омега пляжі” в ціну входить оренда пластикового шезлонга, парасолі, матраца та рушника. Пляж працює цілодобово
На ”Омега пляжі” в ціну входить оренда пластикового шезлонга, парасолі, матраца та рушника. Пляж працює цілодобово

На Долобецькому острові, що на північ від столичного Гідропарку, облаштували два платні пляжі.

— Парковка безкоштовна, є лише чайові. Ми вам містечко гарне підберемо, — каже паркувальник біля "Омега пляж". Минулої суботи о пів на восьму вечора запрошує водія "Хюндай Туксон", піднімає шлагбаум. — Ставте машину тут. Але ненадовго. О десятій вечора тут стане повно джипів. Буде вечірка.

Платний пляж відгородили від безплатного цегляною стіною. Вхід через турнікет. Найдешевший квиток у вихідні коштує 300 грн, у будні — 200.

— У ціну входить оренда пластикового шезлонга, парасолі, матраца та рушника, — каже касирка років 30. — Якщо братимете абонемент, обійдеться дешевше 800 гривень на місяць. В абонемент за 1200 гривень включене ще й користування безплатним баром. Але зараз у нас перерва. Відчиняємося о десятій вечора — і до світанку. Із шостої до десятої ранку — ще одна перерва.

Пісок на пляжі чистий, просіяний. Позаду велике шатро з двома барами та двома басейнами. Воду в них підігрівають. На пляжі є туалети, волейбольні майданчики, шафки, що зачиняються на ключ.

Дешевші пляжі — за містом. На озерах біля села Круглик, за 8 км від Києва, за вхід беруть 5 грн. Місце на стоянці — 20 грн. За 25 грн можна годину кататися на водному велосипеді.

Біля села Підгірці є платний пляж "Голубе озеро". Там відпочинок коштує 80 грн з особи.

Зараз ви читаєте новину «300 гривень коштує відпочинок на платному пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі