вівторок, 01 листопада 2016 16:20

Журналістів прослуховували - відкрили кримінальну справу

Журналістів прослуховували - відкрили кримінальну справу

Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом прослуховування працівників "Української правди". Про це заявила голова Нацполіції України Хатія Деканоідзе.

Також триває розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, каже Деканоідзе.

"Якщо буде нова інформація, ви будете першими, хто про це дізнається. Але запевняю - у жодному разі не подумайте, що хтось зупинив роботу. Така масштабна справа потребує серйозного комплексного підходу", - сказала у вівторок на брифінгу в Києві Хатія Деканоідзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Шеремета: винесли 97 судових рішень

Деканоідзе підтвердила інформацію про розслідування кримінального провадження за фактом прослуховування працівників видання "Українська правда".

"Так, є таке провадження. Було відкрите звернення, коли журналісти "Української правди" звернулися до Національної поліції, щоб були перевірені всі деталі. Є таке провадження, розслідуватимемо і займатимемося".

Голова Нацполіції повідомила, що спілкувалася з керівництвом видання із цього приводу.

Журналіста "Української правди" Павла Шеремета убили в центрі Києва 20 липня 2016 року. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днищі авто, за кермом якого був журналіст, під водійським сидінням, не проникаючи до салону. 23 липня Шеремета поховали на Північному кладовищі за Мінськом.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів прослуховували - відкрили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі