четвер, 21 липня 2022 18:33

ЗСУ завдали втрат окупантам біля Лисичанська

ЗСУ завдали втрат окупантам біля Лисичанська
ЗСУ відбили атаку окупантів біля Лисичанська. Фото: УП

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти на Словʼянському напрямку.

Проте Збройні сили України продовжують відбивати атаки росіян на Бахмутському напрямку та інших. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook.

"Українські воїни відбили штурмові дії окупантів у напрямку Лисичанський НПЗ – Івано-Дар'ївка. Ворог зазнав втрат та відійшов", – йдеться в повідомленні.

Крім того атаки окупантів відбили на напрямках Клинове – Вершина, Миронівка – Вуглегірська ТЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ повністю контролюють Сіверськ

"На Слов'янському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Долина, Богородичне, Гусарівка, Велика Комишуваха, Норцівка, Вірнопілля. Провів повітряну розвідку неподалік Дмитрівки та Вірнопілля", – також повідомили в Генштабі.

На Краматорському напрямку ворог вдарив з авіації в районах Серебрянки та Спірного. Артилерійські обстріли зафіксували також поблизу Сіверська, Григорівки та Івано-Дар'ївки.

БпЛА росіян діяв біля Роздолівки та Григорівки. А на Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Вершина, Білогорівка, Костянтинівка та Берестове.

"Артилерійські обстріли фіксувалися неподалік Берестового, Веселого, Виїмки, Вершини, Новолуганського, Бахмута, Зайцевого, Соледара, Роздолівки та Курдюмівки", – також зазначили в Генштабі.

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало свіжу карту війни в Україні.

Незаконне та неспровоковане вторгнення в Україну триває.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ завдали втрат окупантам біля Лисичанська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі