четвер, 19 січня 2023 09:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Жити окупантам стане тяжче" – генерал США натякнув на вибухи в Криму

"Жити окупантам стане тяжче" – генерал США натякнув на вибухи в Криму
Улітку торік в Криму кілька разів горіли бази окупантів. Фото: slovoidilo.ua

Колишній командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес прокоментував новий пакет військової допомоги Україні від США.

Бомби малого діаметра наземного запуску GLSDB, які готують Штати, зроблять менш безпечною ситуацію для окупантів, написав Годжес у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не обмежуватимуть Україну в цілях для майбутніх ударів – Держдеп

"Життя ось-ось стане дуже незручним для російського флоту, авіації та вантажників боєприпасів у Криму, вздовж "сухопутного мосту" і, сподіваюся, скоро для ремонтних бригад на Керченському мосту", – вказав екскомандувач.

Війну в Україні треба закінчити на полі бою. Росію обов'язково потрібно перемогти. Росіяни не здалися та не змінили своїх планів щодо війни проти України, тому переговори з країною-агресоркою не мають сенсу, заявив колишній командувач американських військ у Європі, генерал у відставці Бен Годжес.

Каже, єдиним варіантом досягнення успіху у війні з Україною для Кремля стане її затягування. Москва сподівається, що у такому випадку Захід почне втрачати бажання допомагати Києву й тиснутиме, щоб українська влада почала переговори.

Зараз ви читаєте новину «"Жити окупантам стане тяжче" – генерал США натякнув на вибухи в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі