вівторок, 04 червня 2013 23:37

Завтра стартує ЗНО-2013: абітурієнти складатимуть тест з української мови та літератури

Завтра стартує ЗНО-2013: абітурієнти складатимуть тест з української мови та літератури
Фото: lovi-moment.com.ua

Завтра українські абітурієнти у рамках зовнішнього незалежного оцінювання складатимуть тест з української мови та літератури, передає УНН.

Нагадаємо, графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2013 році.

У 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 3 червня по 27 червня 2013 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, історії України та математики проходитиме впродовж двох днів (І та ІІ сесії). Тестування з інших предметів відбуватиметься в один день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише 3% абітурієнтів, які складатимуть ЗНО, цікавить російська мова

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування здійснюватиметься з 4 червня по 5 липня 2013 року.

Перевірка тестових завдань з розгорнутою відповіддю (українська мова та література, іноземні мови, російська мова) буде проводитись з 07 червня по 20 червня 2013 року.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання кожного учасника основної сесії буде здійснюватись у період з 18 червня до 07 липня 2013 року.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з 21 червня 2013 року.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 04 до 11 липня 2013 року. Графік проведення додаткової сесії ЗНО 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Завтра стартує ЗНО-2013: абітурієнти складатимуть тест з української мови та літератури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі