неділя, 18 лютого 2007 11:22

З діагнозом "ігроманія" шпиталізували трьох доннечан

На Донеччині шпиталізували трьох людей із діагнозом "ігроманія". Вони знаходяться на лікуванні в наркологічному диспансері.

Хворі прийшли на лікування за власним бажанням. Наркологи кажуть: щоб визнати себе залежним від азартних ігор і погодитись на лікування треба мати неабияку мужність.

Кількість людей з діагнозом "ігроманія" останнім часом суттєво збільшилась, констатують донецькі лікарі. Лікування хворих від такої залежності може тривати кілька тижнів , або ж декілька років. На першому етапі хворий приймає антидепресатни - потім до лікувальнння приєднуються психологи та психіатри.

На жаль, абсолютна більшість наших пацієнтів це молоді люди. Інтелектуальний, професійний рівень, спроможність матеріальна і моральна - це не принципово. А ось по вікових категоріях... 95 відсотків тих, що звернулися до нас, це люди до 30 років, - сказав головний нарколог Донецької області Ігор Циба.

За матеріалами "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «З діагнозом "ігроманія" шпиталізували трьох доннечан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі