субота, 16 лютого 2013 02:07

Влада Венесуели показала фото усміхненого Чавеса

Влада Венесуели показала фото усміхненого Чавеса

Влада Венесуели опублікувала перші фотографії президента Уго Чавеса після перенесеної ним у грудні 2012 року операції, повідомляє Associated Press.

На знімках, зроблених в лікарняній палаті, зображений усміхнений Чавес в оточенні його дочок Троянди й Марії. На трьох із чотирьох опублікованих фотографіях Чавеса в кадрі присутній номер кубинської газети Granma за четвер, 14 лютого.

Також у п'ятницю міністр інформації і зв'язку Венесуели Ернесто Вільєгас (Ernesto Вільєгас) повідомив деякі подробиці про стан здоров'я Чавеса. За словами Вільєгас, Чавес відчуває складнощі з промовою через інтубаційну трубку, однак, як підкреслив міністр, ця обставина не заважає президенту "підтримувати активний зв'язок з членами своєї команди".

Уго Чавес 11 грудня переніс операцію в одній з клінік Гавани, що стала для нього четвертою з літа 2011 року, коли у нього вперше був виявлений рак.

На час лікування Чавеса виконуючим обов'язки глави держави призначено віце-президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Намічена на початок січня церемонія інавгурації Чавеса, переобраного на черговий президентський термін восени 2012 року, перенесена на невизначений час.

Інформація про стан Чавеса після операції поширюється лише по офіційних каналах, і венесуельська опозиція ставить під сумнів повноту і достовірність відомостей про здоров'я президента. В кінці січня іспанська газета El Pais опублікувала фото Чавеса на лікарняному ліжку, яке, як незабаром з'ясувалося, виявилося фальшивим.

Зараз ви читаєте новину «Влада Венесуели показала фото усміхненого Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі