понеділок, 11 вересня 2017 19:50

Вивезли з Гомеля невідомі люди - адвокат зустрівся з Павлом Грибом

Вивезли з Гомеля невідомі люди - адвокат зустрівся з Павлом Грибом
Адвокат громадянина України Павла Гриба зустрівся зі своїм підзахисним. Фото: 112

Адвокат громадянина України Павла Гриба зустрівся зі своїм підзахисним.

Про це повідомив сам адвокат Андрій Сабінін у Facebook.

"Зустрівся у СІЗО з Павлом Грибом. Має нормальний вигляд, але непокоїться, що без ліків. Також не вирішені побутові проблеми. Я ж дав підписку про нерозголошення, тому коментувати суть обвинувачення не маю права", - зазначив Сабінін.

За словами адвоката, Павло Гриб розповів про те, що його вивезли з Гомеля невідомі люди і передали іншим невідомим, а приблизно через кілька днів у Смоленській області РФ був оформлений протокол затримання. Після цього його доставили в Краснодар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ доповіли про пошуки українського підлітка, який зник у Білорусі

24 серпня киянин 19-річний Павло Гриб поїхав до білоруського Гомеля на побачення з дівчиною із російського Сочі. Познайомився з нею в інтернеті. Кордон хлопець перетнув без перешкод. Далі слід губиться. Запросити на побачення хлопця 17-річну росіянку змусила ФСБ. Павла не затримували й не тримають за ґратами, запевнили українське МЗС білоруські силовики. Хлопця можуть утримувати в будівлі управління ФСБ Краснодарського краю, припустив російський адвокат Марк Фейгін.

Зараз ви читаєте новину «Вивезли з Гомеля невідомі люди - адвокат зустрівся з Павлом Грибом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі