четвер, 04 березня 2010 15:41

В Індії в тисняві за безкоштовною їжею загинули півсотні жінок і дітей

В Індії в тисняві за безкоштовною їжею загинули півсотні жінок і дітей

У тисняві, яка виникла після обвалення воріт індуїстського храму поблизу міста Кунда на північному заході Індії, загинули 63 особи - переважно жінки і діти.

Як розповів представник місцевої поліції, серед загиблих опинилися 37 дітей і 26 жінок. Всього у храмі в очікуванні роздачі безкоштовної їжі і одягу зібралися близько 10 тисяч осіб. В якийсь момент ворота храму не витримали натиску натовпу і звалилися. Люди намагалися покинути місце обвалення, через що і виникла тиснява.

На місце інциденту прибули рятувальники і лікарі. За їх словами, кількість поранених була невеликою, майже нікому з них не знадобилася госпіталізація. У перших рядах знаходилися лише жінки і діти, тому жоден чоловік не постраждав.

Інциденти, пов"язані із загибеллю людей в переповнених храмах, в Індії відбуваються досить часто. 30 вересня 2008 року в індуїстському храмі міста Джодхпур в штаті Раджастхан в тисняві загинули більше 220 осіб. Причиною трагедії стала спроба групи паломників прорватися до храму без черги, внаслідок чого відбулося падіння захисної балюстради.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Індії в тисняві за безкоштовною їжею загинули півсотні жінок і дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі