середа, 07 червня 2017 16:26

У Владислава Чибука нейробластома – терміново потрібні гроші

Автор: Фото надане Ганною Чибук
  Владислав Чибук захворів у 5 місяців
Владислав Чибук захворів у 5 місяців

2-річний Владислав Чибук з Іванкова на Київщині має діагноз нейробластома четвертої стадії. Пухлину виявили в хребті. Дитина перенесла операцію і 6 курсів хіміотерапії. Залишки пухлини почали прогресувати. Хлопчика погодилися обстежити у турецькій клініці. На це необхідно майже $9 тис. Лише опісля виставлять рахунок за операцію та реабілітацію.

"У п'ять місяців я звернула увагу, що Влад плаче, коли його садила й обкладала подушками. Лікарі призначили масаж, щоб розминати йому суглоби. Дитина під час процедур дуже кричала. А через 2 місяці ніжки Влада перестали працювати. Нам сказали, що так вплинули масажі. Призначали різні обстеження, нічого не знаходили. Коли направили на МРТ, виявили в хребті пухлину.

Восени 2015 року його прооперували, пухлину видалили частково, лише в каналах. Влад переніс вже 6 курсів хіміотерапії. І на останній комп'ютерній томографії побачили, що пухлина зменшилась. Півроку ми були вдома на підтримувальній хімії. З Інституту раку відправили в Польщу на обстеження. Там сказали, що ракові клітини живі. Ми повернулися в Україну. Дитина пройшла ще 3 блоки хіміотерапії. Але після цього стався рецидив. Пухлина наполовину збільшилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександрі Федорук терміново потрібна операція на серці

В Україні нам вже допомогти не можуть. Дитина потребує важливого обстеження, яке в нашій країні провести неможливо. Шанс на одужання дає турецька клініка, яка має досвід лікування нейробластоми. Для цього ми маємо терміново зібрати майже 9 тисяч доларів. Опісля проведуть консиліум щодо операції і реабілітації. Додатково виставлять рахунок. Сума навіть на обстеження для нас захмарна. Маємо надію на небайдужих людей, які прочитають нашу історію. Будемо з синочком вдячні всім, хто відгукнеться і допоможе врятувати його", - розповіла Gazeta.ua Ганна Чибук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7573 2191 0855 (Чибук Ганна Дмитрівна).

Контакти - (093) 582 21 24 або (098) 119 43 07.

Зараз ви читаєте новину «У Владислава Чибука нейробластома – терміново потрібні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі