понеділок, 21 жовтня 2013 17:07

У найближчі дні синоптики прогнозують до +20 градусів тепла

У найближчі дні синоптики прогнозують до +20 градусів тепла
Фото: unian.ua

За даними синоптиків сайту opogode.ua, найближчим часом очікується перевищення кліматичної норми на 3-8 градусів.

"Аж до кінця жовтня температура повітря в Україні очікується відносно високою, протягом доби вона буде коливатися від нічних +5 +12 до денних +10 +19 градусів, на заході та півдні місцями до +20 градусів", - розповіла синоптик Наталка Діденко.

Тепла погода в Україні буде триматися завдяки повітряній масі південного походження. У найближчі дні в Києві вночі прогнозується +8 +11 градусів тепла, а вдень близько +13 +16, хоча кліматична норма для Києва в цей період становить всього +8,1 градуси.

Короткочасне похолодання обіцяють на північному сході країни 23-25 жовтня. Вночі будуть можливі заморозки 0 -3 градуси, а вдень температура повітря становитиме +8 +12 градусів тепла.

Раніше повідомлялося, що сьогодні в Україну почне надходити тепле повітря з південного заходу Європи. Опадів на території країни не буде, лише в північній частині місцями пройде невеликий дощ.

Зараз ви читаєте новину «У найближчі дні синоптики прогнозують до +20 градусів тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі