субота, 08 серпня 2009 12:54

У Києві з"явилася зона для пікніків

У Києві з"явилася зона для пікніків

В рамках столичної програми "Пікнік" у Києві відкрили першу територію відпочинку в лісопарковій зоні "Виноградар", повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Програма "Пікнік" затверджена в рамках підготовки столиці до проведення футбольного чемпіонату ЄВРО-2012.

На території площею 154 га облаштовано спеціальну парковку на 20 автомобілів, 10 місць для приготування барбекю, встановлено столи і лавки. Крім того, організовано централізований вивіз сміття.

"Тут облаштовано 10 майданчиків з навісами, які вкриватимуть і від сонця, і від дощу. Велику увагу ми приділяємо організації дитячого відпочинку, тому тут встановлено сучасний дитячий майданчик, зручні "лісові меблі", - зазначив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За його словами, найближчим часом планується відкрити ще п"ять таких зон відпочинку, а наступного року на початок сезону планується облаштувати близько 15 таких місць для пікніків, зокрема в парках, які знаходяться в управлінні "Київзеленбуда": парк "Дружба народів", Гідропарк, парк "Партизанської слави".

Нагадаємо, КМДА відкриває не лише зони для пікніків в рамках подоготовки для ЄВРО-2012. Торік Київрада ухвалила побудувати морг для гідного проведення Чемпіонату з футболу.

За матеріалом Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явилася зона для пікніків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі