вівторок, 30 березня 2010 13:22

У Івано-Франківську завідувач кладовища вимагав хабар за "місце"

У Івано-Франківську завідувач кладовища вимагав хабар за "місце"

На гарячому в Івано-Франківську затримали завідувача міського кладовища спеціального комбінату комунально-побутового обслуговування. 25-річний начальник якраз отримав від місцевої мешканки дві тисячі гривень за гарантоване місце на Чукалівському цвинтарі.

Як розповів кореспонденту Gazeta.ua Василь Гультайчук із прес-служби МВС в Івано-Франківській області, одна з мешканок міста прийшла просити завідувача про місце на цвинтарі для своїх родичів.

"Вони ще живі, але жінка хотіла бути впевненою на майбутнє. Той сказав, що треба заплатити за кожного по тисячі гривень. Жінка перепитала чи без грошей ніяк. Підозрюваний підтвердив: нема грошей, нема місця", - зазначив Гультайчук.

Того ж дня жінка звернулася в міліцію. Повідомила, що у неї вимагають хабара.

Співробітники державної служби боротьби з економічною злочинністю одразу встановили нагляд за вимагачем. Наступного дня, коли жінка віднесла гроші, завідувача взяли на гарячому.

Наразі у міліції є підозри, що до такого виду заробітку чоловік вдавався не вперше. Тому просять всіх, в кого начальник вимагав гроші за поховання на цвинтарі, повідомляти в міліцію.

Попереднього начальника Чукалівського міського кладовища також взяли за "могильний" хабар.

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську завідувач кладовища вимагав хабар за "місце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі