пʼятниця, 24 липня 2009 17:02

У Хорватії розбився пасажирський поїзд: є жертви (ФОТО)

У Хорватії, на ділянці залізниці між містами Спліт та Загреб, зійшов з рейок пасажирський поїзд, повідомляє агентство Reuters з посиланням на хорватське телебачення. В результаті аварії, за даними хорватського видання Javno, загинули щонайменше п"ять чоловік, ще близько 40 отримали поранення.

Аварія відбулася біля полудня за місцевим часом недалеко від Спліта. Офіційної інформації про те, що відбулося поки немає, проте представник профспілки машиністів розповів Javno, що на ділянці, де відбулася аварія, поїзди рухаються з середньою швидкістю 90 кілометрів на годину.

За його словами, причиною аварії могла стати деформація рейок через спеку: в момент аварії температура повітря в Спліті складала 34 градуси за Цельсієм.

У лікарні журналістів повідомили, що до них прибув автобус, в якому знаходилося близько 50 чоловік з поїзда, що зійшов з рейок. Інформації про стан постраждалих немає.

Державна залізнична компанія Хорватії HrvatskeZeljeznice підтвердила факт аварії, проте ніяких подробиць її представники не повідомили. На місце події виїхали рятувальники.

Lenta.ru, Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Хорватії розбився пасажирський поїзд: є жертви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі