середа, 07 вересня 2022 07:11

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі розказали про ситуацію на південному фронті

У Генштабі розказали про ситуацію на південному фронті
На Запорізькому напрямку окупанти задіяли міномети, ствольну та реактивну артилерію. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Південнобузькому напрямку російські окупанти ведуть вогонь зі ствольної та реактивної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

Крім того, на півдні ворог вів повітряну розвідку безпілотниками, повідомили вранці 7 вересня в Генеральному штабі Збройних сил України. Здійснив 34 вильоти.

"На Запорізькому напрямку окупанти задіяли міномети, ствольну та реактивну артилерію по районах населених пунктів Новоандріївка, Малі Щербаки, Мала Токмачка, Щербаки, Білогір'я, Новопіль, Вільне Поле та Шевченко", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрнаступ ЗСУ на півдні відчутно руйнує потенціал Росії – ISW

На Новопавлівському напрямку активних наступальних дій ворог не проводив. Обстрілів росіян зазнали райони Мар'їнки, Красногорівки, Новомихайлівки, Вугледара, Солодкого, Шевченко, Золотої Ниви, Павлівки та Времівки.

Російський ворог продовжує вчиняти протиправні дії та розміщує особовий склад і військову техніку у дитячих садках (Верхній Рогачик), храмах московського патріархату (Червоний Маяк) у Херсонській області, а також використовує Святотроїцький храм у Малій Комишувасі Харківської області як польовий госпіталь.

Зберігається загроза масованих авіаційних та ракетних ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі розказали про ситуацію на південному фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі