четвер, 13 травня 2010 09:04

У Франції загадково загинув український офіцер

У Франції загадково загинув український офіцер

У Франції загинув український офіцер. Старший помічник капітана кіпрського корабля "ОПС Гамбург" зник із судна ще напередодні Дня Перемоги.

Його тіло знайшли за п'ять кілометрів від порту. Хоча, як стверджує родина загиблого, через жоден із перепускних пунктів порту моряк не виходив.

У Консульстві України в Парижі підтвердили факт загибелі українця, однак подробиці порадили дізнаватись у МЗС.

В закордонному відомстві України про факт загибелі українського моряка нічого не відомо.

Родина моряка підозрює, що власники судна просто викинули тіло старшого помічника за межі порту, аби зняти з себе відповідальність та ухилися від виплати страховки та компенсації.

Судно "ОПС Гамбург" уже за добу після дивної смерті члена свого екіпажу залишило французький порт і розчинилось у напрямку, який його власники тримають у секреті.

Нещодавно помер ще один український моряк. Як повідомлялося, в Одесі у власному будинку повісився моряк із судна "Фаїна", 42-річний Юрій Лисютін.

Рідні та близькі впевнені - моряк наклав на себе руки через брак грошей, які йому начебто заборгував судновласник. Одна із версій - Юрію були необхідні кошти на лікування доньки.

Юрист, який представляв інтереси п'ятьох фаїнівців показує копію контракту Лисютіна. Каже, чоловік одразу після полону подався у другий рейс того самого судновласника, однак, коли повернуся, йому виплатили тільки третину обіцяної компенсації.

Представник судновласника, на якого працював Юрій Лисютін заборгованість перед покійним заперечує. Стверджує, він особисто зняв моряка із другого рейсу, коли дізнався, що теплохід знову проходитиме Аденською затокою.

ТСН.

Зараз ви читаєте новину «У Франції загадково загинув український офіцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі