четвер, 28 травня 2009 08:44

У Донецьку жінка напоїла самогоном 10-річну сестру

У Донецьку жінка напоїла самогоном 10-річну сестру
У Донецьку в реанімацію потрапила 10-річна дівчинка, яку в день її народження 22-річна сестра напоїла самогоном.

Як повідомили у прес-службі міськуправління міліції, дівчинку забрала "швидка допомога" на одній із вулиць міста. Після надання першої допомоги медики госпіталізували дитину у реанімаційне відділення.

Співробітники міліції з"ясували, що 22-річна сестра потерпілої відзначала її день народження разом зі своїм 40-річним приятелем. Випити за власне здоров"я дорослі запропонували й іменинниці, при цьому наливаючи їй по 50-70 грамів самогону. Невдовзі дівчинці стала зле і сестри пішли додому. По дорозі старша сестра заговорилася з подругою, а коли помітила, що молодшої сестри немає поряд, вирішила, що та пішла додому одна. Проте прийшовши додому і переконавшись, що та не поверталася, дівчина не вжила жодних спроб до її пошуків і про пропажу дитини дізналася від співробітників міліції.

Не схвилювала відсутність дівчинки і її матір, яка, маючи трьох дочок, перебуває на обліку як неблагополучна. Після описаних подій за невиконання батьківських обов"язків вона притягатиметься до адміністративної відповідальності, вирішується питання щодо позбавлення її батьківських прав. Стосовно старшої дочки, яка напоїла молодшу, складено адміністративний протокол за ст.180 ККАП - "Доведення неповнолітнього до стану сп"яніння". Як виявилося, свого часу ця дівчина теж була позбавлена батьківських прав щодо двох своїх дітей, які тепер живуть в інтернаті, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку жінка напоїла самогоном 10-річну сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі