середа, 03 жовтня 2012 03:39

Труп оленя став причиною закриття ресторану в США

Труп оленя став причиною закриття ресторану в США
Фото: KCTV

В Уільямсбурзі, штат Кентуккі, закрили китайський ресторан Red Flower, який, імовірно, збирався подавати клієнтам страви з мертвого оленя, збитого машиною і знайденого на узбіччі дороги, повідомляє FoxNews.

Власники закладу отримають можливість заново відкрити його, коли буде проведена санітарна перевірка.

Китайський ресторан був закритий після дзвінка в санітарну службу, виробленого відвідувачкою точки громадського харчування. Жінка повідомила, що бачила, як співробітники закладу волокли в ресторан сміттєвий контейнер, в якому лежав мертвий олень, прикритий коробкою.

У бесіді з санепідемстанцією син власника ресторану підтвердив, що в заклад дійсно був принесений мертвий олень. При цьому чоловік зазначив, що ніхто в ресторані не знав, що закон забороняє подавати в закладах громадського харчування страви з збитих автомобілями тварин. За словами сина власника ресторану, раніше нічого подібного кухарі не робили.

Деякі жителі США не відмовляються від вживання в їжу м'яса тварин, збитих машинами на дорозі. Для любителів таких страв навіть випускаються кулінарні книги. Кухні із збитих тварин присвячена стаття в "Вікіпедії".

Зараз ви читаєте новину «Труп оленя став причиною закриття ресторану в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі