понеділок, 23 листопада 2009 09:31

Томатну пасту робили з гнилих помідорів і кавунів

Томатну пасту робили з гнилих помідорів і кавунів
Співробітники податкової міліції Херсонської області та СЕС припинили діяльність великого підпільного цеху з виробництва консервованих харчових продуктів, який працював з грубими порушеннями санітарних норм.

Як повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації, оборот цеху перевищував 1,3 млн. грн.

Продукція в цьому цеху вироблялася без жодних дозвільних документів.

Крім того, податківців здивував склад томатної пасти, яку тут робили зі зіпсованих томатів і гнилих кавунів.

Після розслідування співробітники податкової інспекції вилучили обладнання цеху, етикетки і готову продукцію майже на 1,3 млн. грн.

За матеріалом УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Томатну пасту робили з гнилих помідорів і кавунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі