пʼятниця, 16 жовтня 2009 16:46

Дітей Київщини хотіли нагодувати 140 кг прострочених продуктів

Дітей Київщини хотіли нагодувати 140 кг прострочених продуктів

За два тижні ветеринарна міліція Київської області вилучила 139 кг неякісних продуктів, якими постачальники збиралися годувати дітей.

Як повідомляє у п"ятницю відділ зв"язків з громадськістю ГУ МВС України в Київській області, у зв"язку зі збільшенням дитячих харчових отруєнь, міліція Київської області спільно в санепідемслужбами проводить перевірку місць приготування їжі для дітей і постачальників продукції.

"Тільки за два тижні співробітники відділу ветеринарної міліції досконально обстежували 31 об"єкт, внаслідок чого було вилучено 139 кг м"яса, риби і молочної продукції", - відзначає главк.

Найпоширеніші порушення в їдальнях і точках збуту - недотримання умов зберігання і використання прострочених харчових виробів. За такі порушення до адміністративної відповідальності притягнено 27 осіб.

Наприклад, як відзначає обласна міліція, в Переяслав-Хмельницькому правоохоронці зайшли в один з магазинів, який поставляє продукти харчування в дитячі садочки району. 13 кг простроченого товару було конфісковано. Крім того, виявилось, що працівники цієї торгової точки навіть не проходили медичну комісію.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Дітей Київщини хотіли нагодувати 140 кг прострочених продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі