середа, 07 жовтня 2009 11:15

Київськими курми-гриль отруїлися 10 людей

Київськими курми-гриль отруїлися 10 людей

У Вінницькій області з гострим отруєнням госпіталізовано десятьох будівельників, які напередодні повечеряли курми-гриль з київського супермаркету.

Як повідомили в МНС, до інфекційного відділення Шаргородської центральної лікарні звернулися за медичною допомогою, і було госпіталізовано десятьох працівників київської будівельної організації. Їх госпіталізували з ознаками гострої кишкової інфекції у стані середньої тяжкості.

Будівельники скаржилися на нудоту, загальну слабкість, біль у животі, підвищення температури тіла до 38-39 градусів, у чотирьох з них була блювота. Всім хворим поставлено попередній діагноз гастроентероколіт, і вони отримують адекватну терапію.

Як стало відомо, 3 жовтня будівельники безпосередньо на будівельному майданчику в Києві повечеряли придбаними в одному з супермаркетів на Залізничному шосе курми-гриль, а також картоплею та салатом із свіжих помідорів і огірків.

Нагадаємо, що в серпні минулого року 14 людей отруїлися шаурмою в Києві.

Люди скаржилися на нудоту, блювоту, різке підвищення температури. До ранку госпіталізованих було вже 14, у тому числі двоє дітей.

Як з"ясувалося, всі вони купували шаурму в одному з наметів біля станції метро Лісова.

Як повідомлялося раніше, в липні цього року співробітники ветеринарної міліції в Києві призупинили роботу 54 об"єктів з виробництва м"ясних продуктів і напівфабрикатів.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Київськими курми-гриль отруїлися 10 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі