середа, 22 травня 2024 13:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали страшні наслідки ракетної атаки РФ по центру Чугуєва
13

Ракетні атаки РФ по центру Чугуєва
Фото: ХОП
Ракетні атаки РФ по центру Чугуєва
Ракетні атаки РФ по центру Чугуєва
Ракетні атаки РФ по центру Чугуєва
Ракетні атаки РФ по центру Чугуєва

Росіяни здійснили ракетні атаки по центру Чугуєва на Харківщині.

Постраждали вісім людей, повідомила 22 травня окружна прокуратура Харківської області.

"Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.Близько 8:00 російська армія завдала ракетні удари по центральній частині міста. Повністю зруйновано дитячий садок, пошкоджено прилеглі житлові будинки, магазини, офісні приміщення, автомобілі, адміністративні будівлі тощо", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадник готував захоплення Вовчанська

Ворог вдарив по місту двома ракетами С-400 з території Бєлгородської області РФ.

"Гостру реакцію на стрес та поранення отримали восьмеро людей. Серед них: двоє чоловіків віком 28 та 67 років і шість жінок. Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими", - звітує відомство.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами знову опинилися Херсон з областю. Через російську агресію восьмеро людей дістали поранення. Серед них є дитина.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено шість багатоповерхівок та сім приватних будинків. Були зафіксовані влучання в стільникову вежу, агропідприємство, газопровід та приватні автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Показали страшні наслідки ракетної атаки РФ по центру Чугуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі