четвер, 07 вересня 2023 12:30

Спека повертається: синоптикиня назвала "гарячі" дати

Спека повертається: синоптикиня назвала "гарячі" дати
Спека ще оголить плечі й коліна 12-13 вересня. Фото: pixabay.com

Уїк-енд, що наближається, буде синоптично чудовим.

Температура повітря завтра становитиме +20...25°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook. На північному сході буде +18...22°С, а на півдні потеплішає до +28°С.

"Для копання картоплі точно ідеально! Гуляння, дозвілля, робота, що завгодно на відкритому повітрі – на здоровʼя. Сухо, сонячно, ранок, вечір – свіжі, аж гострі. Словом, погода мімімі", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз на четвер

Спека ще оголить плечі й коліна 12-13 вересня.

Перші дощі в Україні пройдуть разом із атмосферним фронтом 13-15 вересня.

"Кияни! Лишіть свої прибирання, консервації та осінні миття вікон на потім – всі на вулиці", – закликала Діденко.

В столиці завтра буде гарно – сонце та +22°С.

У жовтні та листопаді синоптики очікують, що середня за місяць температура повітря може бути на 1 градус Цельсія вищою за норму. Поступово тривалість дня зменшуватиметься. Температура повітря буде знижуватись. Ночі ставатимуть холодніші.

Зростатиме кількість затоків арктичного повітря. Відповідно, слід очікувати тумани, похмурі дні, мряки та заморозки. Можливе утворення ожеледі і навіть снігопадів, насамперед в Карпатському регіоні. Тому погода протягом другої половини осені може бути нестійкою з чергуванням теплих і холодних повітряних мас. При цьому температура повітря може бути вищою за кліматичну норму.

Зараз ви читаєте новину «Спека повертається: синоптикиня назвала "гарячі" дати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі