вівторок, 02 червня 2009 18:10

Склали фоторобот підозрюваного у підриві ощадкаси

Склали фоторобот підозрюваного у підриві ощадкаси
Начальник міської міліції Мелітополя Валерій Андрущук, 48 років, розповів, що міліція склала фоторобот і поки розшукує одну людину, підозрювану у вибуху в ощадкасі.

"Фоторобот склали зі слів працівників банку. Чоловіку на вигляд 20-25 років. Він вів себе в банку неадекватно. Голосно розмовляв по мобільному, голосно читав розклеєні в банку оголошення. Називати таке терактом я не можу. Як на мене - це полнолуніє так впливає на неадекватних людей", - повідомив він.

Міліціонер також заперечив інформацію ЗМІ про важкий стан постраждалих і про можливий відволікаючий маневр від пограбування іншого банку.

"Важких поранень у постраждалих нема. Ампутацій кінцівок чи чогось подібного медики не робили. Інших банків у той час не грабували", - запевнив Андрущук.

Не для преси один із МНС-ників коротко сказав, що скоріше за все, так свої проблеми вирішили боржники банку: "Хтось дуже хотів, аби згоріли папери. Може яка кредитна історія, може яка розписка".

Нагадаємо, унаслідок вибуху в "Ощадбанку" Мелітополя постраждали 25 осіб, серед них двоє дітей.

Раніше серед жителів міста ходили чутки, що скориставшись тим, що вся міська міліція з"їхалася на виклик через вибух, злочинці напали на іншу фінансову установу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Склали фоторобот підозрюваного у підриві ощадкаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі