вівторок, 02 червня 2009 13:27

Жертвам вибуху в "Ощадбанку" загрожують ампутації

Жертвам вибуху в "Ощадбанку" загрожують ампутації

За словами заступника міського голови Мелітополя Олени Дубініної, на даний момент в лікарні знаходяться 22 людини, які постраждали від вибуху в "Ощадбанку". Двоє з них - діти півтора і семи років. Серйозних травм, якщо не рахувати шоку, у малюків немає.

Решта потерпілих розподілена по відділеннях, троє знаходяться в операційних, у двох є показники до ампутації. За словами завідувача міськздороввідділом Ігоря Маслова, з 22-двох, які звернулися в лікарню далеко не всі мають фізичні травми, деякі городяни з психозами і неврозами доставлені в неврологічне відділення міськлікарні N 2.

На підмогу мелітопольським медикам із Запоріжжя на вертольоті летить бригада вузьких фахівців.

За словами очевидця події Володимира Китаєва, з проміжком в 1-2 хвилини пролунали три глухі вибухи, схожі на вибух великої повітряної кулі. З будівлі ощадкаси одразу ж клубами пішов білий дим, вогню очевидець не бачив. Машина чоловіка була припаркована поблизу відділення банку. Після другого вибуху господар кинувся, щоб відігнати її, але не встиг. Вибуховою хвилею від третього вибуху чоловіка відкинуло на розташований поблизу торговий батискаф, вщент розлетілося і скло його автомобіля.

За медичною допомогою в лікарню автовласник вирішив не звертатися, залишився на місці події чекати агентів страхової фірми.

Нагадаємо, в Запорізькій області в місті Мелітополь о 10:28 ранку стався вибух в одному з відділень "Ощадбанку".

У Мелітополі очікується приїзд губернатора Запорізької області Олександра Старуха, а також глави СБУ в Запорізькій області Сергія Береста.

За матеріалами: МВ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жертвам вибуху в "Ощадбанку" загрожують ампутації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі