вівторок, 02 червня 2009 15:52

Вибухом в "Ощадбанку" відволікли міліцію від пограбування?

Вибухом в "Ощадбанку" відволікли міліцію від пограбування?

У Мелітополі (Запорізька область) є кілька версій про причини трагедії, яка сталася сьогодні в "Ощадбанку" міста. Наразі відомо, що на місці інциденту знайшли залишки вибухового пристрою. У свою чергу очевидці і жителі міста називають цей вибух "відводом очей" від пограбування іншого банку.

40-річний Олег, власник фотостудії в Мелітополі, яка розташована за 300 м від банку, порівняв цей вибув з вибухом міни. Він також розповів Gazeta.ua, що містом ширяться чутки, що злочинці пограбували насправді інший банк. Скориставшись тим, що вся міська міліція з"їхалася на виклик на просп. 50-річчя перемоги, вони напали на іншу фінансову установу.

"Вибухів було два. Рвонуло дуже сильно. Інтервал між ними - не менше двох хвилин", - розповів свідок.

Олег зранку проїхав автівкою 200 м повз будівлю, де ощадкаса, коли пролунав перший вибух. Розвернувся на найближчому перехресті, заїхав у двір. Вийшов із машини, як повітря вдруге струсонув вибух. Навколо в машин спрацювали аварійні сигналізації. Олег каже, за радянських часів служив у Афганістані.

"Я пригадав, що приблизно так само вибухали міни під час мінометного обстрілу в Афганістані", - уточнив підприємець.

47-річний мелітопольчанин Сергій розповів, що його дружина брала участь у нараді в мера Мелітополя, яку провели через годину після вибуху.

"Представники міської міліції говорили на нараді, що у вівторок до ощадкас міста мали привезти велику суму грошей - аби виплатити пенсії військовим(у місті розташована авіаційна бригада). Але гроші до Мелітополя не привезли", - переповів Сергій почуте від дружини.

Кількість постраждалих внаслідок вибуху досягла 25 осіб, серед них 2 дітей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вибухом в "Ощадбанку" відволікли міліцію від пограбування?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі