неділя, 27 лютого 2022 23:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські ЗМІ видають за українського полоненого військового алкоголіка з Криму

Російські ЗМІ видають за українського полоненого військового алкоголіка з Криму
Окупанти одягнули у форму ЗСУ алкоголіка, який б'є свою дружину. Фото: скріншот каналу "Пильна увага"

Російські ЗМІ оприлюднили відео із допитом нібито полоненого Руслана Муренко, прикордонника, який обороняв острів Зміїний. Насправді окупанти показали на відео алкоголіка, що живу в районі Балаклаве на півдні Севастополя. Про це повідомляє Telegram-канал "Пильна увага".

"Але насправді людину в кадрі звуть Євген Євгенович Малохрено. Він живе біля Криму, у Балаклаві. Це алкоголік, водій Камаза, б'є жінку, за що час від часу потрапляє до суду. І ще він поганий актор", - йдеться у повідомленні каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вашими руками два довбо*ба Путін і Лукашенко роблять брудні справи" - Міхалок закликав білорусів не воювати з Україною

Російські окупанти захопили острів Зміїний у Чорному морі 24 лютого. В той же день стало відомо, що від ракетно-артилерійського удару загинули 13 українських прикордонників. Коли російський корабель пропонував гарнізону острова здатися, його послали на х*й. Ця фраза стала крилатою.

Зараз ви читаєте новину «Російські ЗМІ видають за українського полоненого військового алкоголіка з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі