понеділок, 18 травня 2009 11:29

Рибак вважає Лободу кращою, але голосував би за Ісландію (ФОТО)
6

Відразу після оголошення результатів переможець Євробачення-2009 Олександр Рибак дав прес-конференцію. Напевно, не варто говорити, що Рибак був на сьомому небі від радості. Він буквально влетів до зали, де на нього чекали близько тисячі журналістів. Саша стрибав, танцював, заліз на стіл і став грати на скрипці. Емоції переповнювали і його, і всіх присутніх

- Я вдячний всім, хто за мене голосував, - перші слова Саші. - Досі не можу оговтатися і досі вважаю, що я не найсильніший виконавець на цьому конкурсі. Я перш за все скрипаль, аніж співак. Але я вірив в перемогу! Коли ж побачив, що виграю на очах виступили сльози від радості, від емоцій, що переповнюють мене. Однією з перших мене привітала Світлана Лобода, подарувала мені прекрасний букет! Я вважаю у неї була краща пісня цього року. Але я б все-таки проголосував за Ісландію. Це найсильніший виконавець на Євробаченні-2009.

Рибаку ставили багато питань - про його подальші плани, про розгін гей-параду, і багато-багато всього, що в даний момент було для нього абсолютно неважливо. Не озброєним оком було помітно, що в думках Саша десь далеко. І його не стали довго затримувати, выдпустили святкувати!

- Тепер я дозволю собі трохи розслабитися, - з посмішкою сказав білоруський норвежець. - Поїду на вечірку і відзначатиму!

Нагадаємо, перемогу на Євробаченні-2009 отримав Олександр Рибак (Норвегія) з піснею "Fairytale", друге місце - Йоганна Гудрун Йонсдоттір (Ісландія), третє місце у дуету, що представляв Азербайджан, - Айсель Теймурзаде та Араш.

Переможець за підсумками голосування отримав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

Український представник на Євробаченні-2009 Світлана Лобода з піснею "Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)" зібрала 76 балів (12-е місце). Анастасія Приходько, яка представляла Росію, зайняла 11 місце, набравши 91 бал.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Рибак вважає Лободу кращою, але голосував би за Ісландію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі