понеділок, 22 серпня 2011 15:23

Прихильники поттеріани зможуть побачити кабінет Дамблдора та хатину Геґріда

Прихильники поттеріани зможуть побачити кабінет Дамблдора та хатину Геґріда

Продаж квитків на знімальний майданчик фільмів про Гаррі Поттера, який знаходиться недалеко від Лондона, почнеться в жовтні.

Компанія Warner Brothers заявила про те, що покаже, як знімались фільми про Гаррі Поттера, що стали одними з найкасовіших стрічок в історії британського кінематографа. Для цього для відвідувачів відкриють студію, де знімались усі серії поттеріани.

Головний зал Хогвортсу, кабінет Дамблдора, хатина Геґріда - тільки мала частина того, що буде представлено в студії, яка знаходиться на північному заході Лондона, в районі Уотфорд, пише Daily Telegraph.

Квитки на екскурсію "Тур студіями Лондона - як створювався "Гаррі Поттер" надійдуть у продаж на сайті компанії з 13 жовтня. Квиток для дорослих коштуватиме 32 євро, для дітей - 24 євро.

Відвідувачам продемонструють не лише декорації, а й покажуть, за допомогою яких технологій створювались деякі персонажі фільмів.

"Це данина таланту, завдяки якому Лондон став, можливо, одним з провідних світових центрів зі створення візуальних ефектів", - заявив продюсер Іен Сміт.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники поттеріани зможуть побачити кабінет Дамблдора та хатину Геґріда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі