четвер, 13 жовтня 2022 14:50

Погоду на Покрови визначить антициклон: прогноз на завтра

Погоду на Покрови визначить антициклон: прогноз на завтра
Погода на Покрови порадує українців теплом. Фото: pixabay.com

Погоду в Україні на Покрови визначатиме антициклон, тому завтра переважно буде без дощів.

Вологість постачатимуть нічні та ранкові тумани, видимість у туманах знижуватиметься до 300-500 м, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Дорогі водії та пішоходи, любіть один одного і дбайте взаємно про страховку, здоров'я та життя. Однорідні, не дуже цікаві, не яскраві, без бурхливих атмосферних явищ, проте сприятливі прогнози погоди ще поскладаємо і почитаємо. Температура повітря спонукає до тепліших ковдр, товстіших шкарпеток, якихось народних ноу-хау з додаткового обігріву, не використовуючи електрострум. З таких додаткових джерел мені спадає поки що на думку лише пухнастий кіт та чай з ложкою рому", ‒ написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода в Україні: синоптики порадували прогнозом на 13 жовтня

Найближчої ночі стовпчики термометрів коливатимуться поблизу +1...7°С, на крайньому півдні ‒ +6...11°С, на північному сході та в Карпатах від -1°С.

Вдень 14 жовтня температура повітря підніметься до +12...17°С, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині та Чернігівщині буде у межах +9...13°С.

У Києві у День захисників та захисниць України буде красиво та без дощу: з ранковим туманом і денною температурою повітря до +14°С.

"Кому потрібно щось залагодити на вулиці наступного тижня: впродовж понеділка-вівторка очікується потепління аж до +18 градусів і суха погода", ‒ додала Діденко.

Цьогоріч у жовтні середня місячна температура в Україні буде в межах +5...11°С. Це близько до кліматичної норми. Місячна кількість опадів очікується 26–58 мм, а в Карпатах місцями 68–88 мм, що також у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «Погоду на Покрови визначить антициклон: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі