пʼятниця, 05 лютого 2010 17:30

Податкова інспекція взялася за Сару Пейлін

Податкова інспекція взялася за Сару Пейлін

Колишнього губернатора Аляски і екс-кандидата на пост віце-президента США Сару Пейлін звинуватили в несплаті податку на нерухомість.

Проводячи планову перевірку підвідомчої території, податкова інспекція Аляски звернула увагу на котеджі, розташовані на заміських ділянках, що належали Пейлін.

Після перевірки документів з"ясувалося, що екс-губернатор не виплатила за ці будівлі податок на нерухомість, включивши в звітність лише земельні ділянки.

Адвокат Пейлін заявив, що власник землі не зобов"язаний звітувати держструктурам про будови на своїй території. Проте представник податкової інспекції Аляски вказав на пункт законодавства, згідно якому платник податків повинен повідомляти власті про упущення або недоліки в своїй податковій декларації.

Наскільки давно були побудовані котеджі на ділянках, належних Пейлін, податкова служба не уточнює. Які заходи будуть прийняті у зв"язку з виявленими порушеннями, також поки не повідомляється.

Сара Пейлін в 2006 році стала першою жінкою, яка зайняла пост губернатора штату Аляска. В 2008 році Пейлін стала кандидатом на пост віце-президента США від Республіканської партії. В липні 2009 року Сара Пейлін достроково склала з себе повноваження губернатора Аляски.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Податкова інспекція взялася за Сару Пейлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі