вівторок, 12 січня 2010 08:58

Сара Пейлін отримала роботу на телебаченні

Сара Пейлін отримала роботу на телебаченні

Колишній губернатор Аляски і кандидат у віце-президенти США Сара Пейлін підписала багаторічний контракт з телекомпанією Fox News, погодившись попрацювати коментатором. Про це повідомив на своєму сайті новий працедавець відомого політика.

Пейлін висловлюватиме свою авторитетну думку і даватиме оцінку подіям, що відбуваються в політиці та бізнесі, в новинних програмах телеканалу, на Fox Business Channel і на радіо Fox News.

Колишній губернатор Аляски виступить також співведучою декількох випусків нового проекту "Real American Stories" - передачі, що розповідає про важкі епізоди в повсякденному житті американців.

У 2008 році Сара Пейлін була висунута кандидатом на пост віце-президента США від Республіканської партії, а в 2006 році вона стала першою жінкою, яка зайняла пост губернатора Аляски. Проте через три роки, в липні 2009, Пейлін достроково склала з себе губернаторські повноваження.

Залишивши державну службу, вона опублікувала мемуари, що оповідають як про її політичну кар"єру, так і особисте життя, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін отримала роботу на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі