вівторок, 17 листопада 2009 12:25

Пейлін розповіла, як над нею знущалась команда МакКейна

Пейлін розповіла, як над нею знущалась команда МакКейна

Колишній кандидат у віце-президенти США Сара Пейлін на шоу "Американське життя " з Опрою Уїнфрі жалілася на жорсткий контроль з боку Джона МакКейна всіх сторін її життя. Це стосувалось і дієти, і оголошення вагітності її неповнолітньої доньки. Пейлін також презентувала свою книгу мемуарів, пише The Telegraph.

Під час бесіди, майже не торкаючись суто політичних питань, "королева республіканської партії" розповіла телеведучій про своє значне невдоволення роботою команди МакКейна на останніх виборах. Колишній губернатор Аляски згадала, як під час кампанії їй довелося переписати прес-реліз про вагітність її доньки, оскільки прес-служба написала його "занадто весело".

У своїй книзі вона пише, як одного разу Стів Шмідт, головний консультант МакКейна, запропонував їй "їсти більше вуглеводів, які є корисними для роботи мозку".

"З усіх речей, про які варто було б хвилюватися, коли цифри МакКейна йшли донизу, а Обами - злітали... Мені здається, що ми не мали перейматися тим, що я їм", - сказала вона Опрі.

На запитання, чи збирається вона приймати участь у президентських виборах 2012 року, Пейлін категорично відповіла, що "це поза зоною її уваги".

Цього тижня, Сара Пейлін встигла з"явитися вже на чотирьох популярних ток-шоу на телебаченні, а також побувати в багатьох містах по всій країні.

The Telegraph вважає, що така рекламна кампанія є більш важливою, аніж самі мемуари на чотирьохсот сторінках, адже Пейлін відвідала саме ті штати, які були "спірними" на останніх виборах. Репортери, яким довелося прочитати бестселер Пейлін, стверджують, що окрім шпильок на адресу МакКейна, мемуари містять менш захоплюючі розділи про особливості газопроводу Аляски.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пейлін розповіла, як над нею знущалась команда МакКейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі