середа, 18 листопада 2009 10:34

Обама переміг, використавши досвід Сари Пейлін

Обама переміг, використавши досвід Сари Пейлін

Сара Пейлін стверджує, що досвід перемоги на виборах губернатора Аляски 2006 року в неї успішно перейняв Барак Обама під час своєї президентської кампанії, яка пройшла під лозунгом "Зміни!", повідомляє Daily Telegraph.

"Я була дуже здивована кілька років потому, коли Барак Обама - а один із його головних радників мав коріння на Алясці - підхопив той самий прапор", - згадала Сара Пейлін.

У мемуарах, опублікованих у вівторок, вона зазначила, що "кожна частина нашої кампанії вигукувала "Зміни!".

Екс-губернатор Аляски натякає на той факт, що Піт Роуз, який наразі працює головним радником хазяїна Білого дому, міг надихнутися кампанією Сари Пейлін під час своїх візитів до родичів та друзів з Аляски. Він та його мати багато років жили і працювали тут.

Книга мемуарів Пейлін під назвою "Проти течії" вже стала національним бестселером ще до офіційного продажу у магазинах, зробивши 45-річну мати п"ятьох дітей мільярдером.

Невдала спроба Пейлін разом з сенатором Джоном Маккейном здобути найвищу державну посаду перетворила її на зірку, якою захоплюються багато республіканців і стривожено побоюються демократи.

Останнє речення в книзі мемуарів натякає на те, що Пейлін вже відмовилася балотуватися на виборах 2012 року від республіканської партії.

"Я бажаю лише будь-яким чином допомогти нашій країні, і я ніяк не можу передбачити, що станеться, які двері відкриються в 2012 році", - сказала вона в інтерв"ю Барбарі Уолтерс з ABC.

Колишній губернатор також зробила висновок, що її участь аж ніяк не вплинула на результат виборів 2008 року.

"Економіка обвалювалася", - сказала вона. - "Електорат був щиро готовий до змін".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Обама переміг, використавши досвід Сари Пейлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі