пʼятниця, 12 липня 2024 09:10

Отримаєте сигнал від Всесвіту: які три знаки розбагатіють цього літа

Отримаєте сигнал від Всесвіту: які три знаки розбагатіють цього літа
Розпочаті зараз справи можуть стати поштовхом до вашого успіху. Фото: pixabay.com

12 липня гарно вдаватимуться освідчення. Обранці погодяться на вашу пропозицію. Час готуватися до шлюбу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не засмучуйтеся, якщо справи раптом перестали йти так, як ви запланували, - говорить астрологиня. - У такий спосіб отримаєте сигнал від Всесвіту, що щось потрібно змінювати тут і зараз. Розпочаті зараз справи можуть стати поштовхом до вашого успіху. Терези, Водолії і Леви розбагатіють цього літа. Не намагайтеся реалізувати чужі мрії. Робіть те, чого хочеться вам. Але не беріться за кілька справ водночас. Жодну з них не вдасться довести до ладу. Робіть послідовно все необхідне".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Голову переобтяжуватимуть плітки. Не треба записуватися на мовні курси. Важко буде зосередитися на навчанні. Вдаватиметься усе, що робите своїми руками. Вдалий час для придбання техніки. Ввечері краще сходити у гості. Це допоможе розслабитися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Позбавтеся усього, що вам заважає. Дозвольте новим людям та речам прийти у ваше життя. Готуйтеся до серйозних змін на краще. Завершуйте стосунки, які вичерпали себе. Не за горами знайомство з новим і більш достойним партнером.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добрий час для початку ремонту. Робіть інтер'єр навколо себе красивішим і практичнішим. Смак та інтуїція не підводитимуть.

Рак (22 червня - 22 липня)

Рідше вступайте у суперечки, свідками яких станете на роботі чи посеред вулиці. Тоді чужі проблеми не стануть вашими. Боріться зі своєю заздрістю. Витратите багато зусиль, намагаючись дошкулити конкурентам.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте уважнішими до своїх справ. Досить заглядати, як там справи у сусіда і заздрити чужим успіхам. Скоро зелене світло буде на вашій вулиці. Зароблятимете більше за інших.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Добре знаєте, чого хочете. Тому легко знаходитимете підтримку серед оточення. Ідіть до перукарні. Нова зачіска пасуватиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купатимуться у славі: у житті цих двох знаків почнеться новий період

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Внутрішнє чуття не підведе. Добре відчуватимете, що і як треба робити зараз, аби досягти кращого результату. Покращуватимуть самопочуття цілющі трави і напої, масажі і йога.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не варто змінювати імідж. Фарбування волосся, косметичні операції та стрижки будуть невдалими. Люди навколо будуть вразливими і дратівливими. Не час критикувати і засуджувати. Налаштуєте їх проти себе.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Добрий час, аби залагоджувати неприємні ситуації і миритися з тими, з ким були у сварці. Підписувати домовленості та угоди краще вранці.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Гарний час для запуску нових проектів. Пропонуйте нові послуги і вдало розпочнете власний бізнес. Не поширюйте інформацію, у якій не орієнтуєтеся. Втратите довіру людей до себе.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гарні заробітки не за горами. Не бійтеся нового. Ризик буде виправданим. Не час брати кредити. Якщо потребуєте дофінансування, шукайте спонсорів. На ваш запит відгукнуться. Вам підуть на зустріч.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Накриє ностальгія. Провідайте могили родичів. Згадайте про тих, кого нема поруч. Добре відпочити вдасться на природі. Усамітнення покращить стосунки з коханими та дітьми.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Отримаєте сигнал від Всесвіту: які три знаки розбагатіють цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі