четвер, 11 липня 2024 09:10

Купатимуться у славі: у житті цих двох знаків почнеться новий період

Купатимуться у славі: у житті цих двох знаків почнеться новий період
Не час починати новий курс навчання. Від нього буде мало користі. Фото: pixabay.com

11 липня легко буде влитися у будь-який колектив. З вами охоче спілкуватимуться і співпрацюватимуть.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре перевіряйте документи, під якими ставите підписи, - говорить астрологиня. - Дорого обійдуться помилки у контрактах та гарантійних талонах. Тельці і Леви купатимуться у славі. У житті цих двох знаків почнеться новий період. Четвер - день загострення конфліктів між представниками різних поколінь. Молодь буде критично ставитися до авторитетної думки старших. Діти не слухатимуть батьків. Цього дня краще не наполягати на своєму. Співрозмовники погано розумітимуть одне одного. Тому ділові перемовини бажано перенести. Не час починати новий курс навчання. Від нього буде мало користі. Підводитиме пам'ять. Тому бажано записувати важливу інформацію. Підвищується чутливість шкіри. Користуйтеся перевіреними косметичними засобами. Операції на шкірі протипоказані. Не робіть татуювання".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Народжені цього дня ідеї будуть перспективними. Хоч зроблені прорахунки потребуватимуть згодом додаткової перевірки. Особливо таланитиме завзятим. Головне - знати, чого прагнеш, і наполегливо рухатися до мети.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Призначайте перше побачення. Освідчуйтеся в коханні. Шукайте своєї пари. Похід по крамницях буде вдалим. Можна подумати про оновлення гардеробу. Купуйте босоніжки та купальники.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Ввечері непорозуміння швидко перетворюватиметься на конфлікти. Не дратуйте тварин. Вони можуть виявляти агресивність. Домашнього улюбленця краще придбати наприкінці тижня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Чоловікам варто довіряти жінкам. Вони бачитимуть і розумітимуть все краще за інших. Дослухайтеся до їхньої думки. Не зволікайте з прийняттям рішень. Час збирати каміння і втілювати задумане.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Придбані товари гарно служитимуть. Знайдіть можливість покращити дизайн дому, оснащуйте присадибну ділянку. Цього дня помітите, хто чим дихає. Кожен покаже, на що він здатен.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не вдалий період для зміни зовнішності. Марно намагатися сподобатися комусь. Погано пройдуть виставки. Люди не здатні будуть сприймати прекрасне. Відкладіть свої плани до вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Витягнуть щасливий квиток: астрологиня назвала знаки із безхмарним майбутнім

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Чим більшій кількості людей допоможете, тим краще пройде у вас цей день. Не будьте байдужими до чужих проблем. Не опустіть шанс когось вилікувати і врятувати.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День вдалий для більшості справ. Переїжджайте, відкривайте нові напрямки роботи. Починайте навчальний курс. Але перш за все слід приділити увагу коханим. Подаруйте квіти.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Плани змінюватимуться протягом дня. Гарний час для початку спортивних занять, прогулянок і коротких поїздок. Приділіть більше уваги догляду за зубами. Але візит до стоматолога краще перенести на одну добу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Середа буде вдалою для перемовин і відрядження. Добре йтиме торгівля. Підписання важливих документів також можна планувати на цей день.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдалий день, аби оновлювати автопарк. Також можна купувати смартфони. Вони служитимуть довго та надійно. Не перевантажуйте шлунок. Швидко набиратиметься зайва вага. Ходіть пішки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Цього дня добре слово рухатиме гори. Слово діятиме краще за фізичну силу. Шукайте порозуміння. Умійте поступатися й переконувати. Частіше говоріть одне одному компліменти.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Купатимуться у славі: у житті цих двох знаків почнеться новий період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі