середа, 10 липня 2024 09:10

Витягнуть щасливий квиток: астрологиня назвала знаки із безхмарним майбутнім

Витягнуть щасливий квиток: астрологиня назвала знаки із безхмарним майбутнім
Добрий час для покращення іміджу. Купуйте нові речі, робіть зачіску та манікюр. Фото: pixabay.com

10 липня гарно йтиме торгівля. Пильнуйте під час проведення розрахунків. Через неуважність можуть бути збитки.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи добре вестиметься людям, які уміють методично вести свої справи, - говорить астрологиня. - Неорганізованим особам не таланитиме. Можна планувати щільний графік зайнятості. День обіцяє бути продуктивним. Вдалий час для ремонту, налаштування обладнання. Без зайвих пригод проходитимуть переїзди чи перевезення. Цей день не годиться для великих інвестицій. Не бажано позичати гроші і брати кредити. Не найкращий момент для проведення операцій з нерухомістю. Пильнуйте за роботою кишківника. Відмовтеся від гастрономічних експериментів. Пийте чисту воду. Налягайте на кавуни. Організм потребую очищення. Раки, Близнюки і Козороги витягнуть свій щасливий квиток. На ці три знаки чекає безхмарне майбутнє".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не чекайте нагоди розпочати нову справу. Створюйте таку нагоду самі. Розміщуйте рекламу. Шукайте роботу. Пропонуйте свої послуги.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не засиджуйтеся за ноутбуком. Шукайте свою пару. Зростає шанс знайти половинку, з якою проведете решту життя. Не розповсюджуйте чутки. Говоріть правду. Брехня вилізе боком.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Загострюється конкуренції на роботі. Багато хто замість того, щоб розвивати власний бізнес, зазиратиме, як там справи у когось. Заздрість до чужого успіху надовго відкине вас від втілення власних планів у життя.

Рак (22 червня - 22 липня)

Затримуватимуться документи, зарплати, листи. Через це доведеться відмовитися від частини планів. Відкладіть похід до масажиста та косметолога.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вранці можна стригти волосся й відвідувати косметолога. Добре ростимуть вазони, посаджені після обіду. Підвищується плодючість організму. Увечері парам, які планують стати батьками, вдасться зачати дитину.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вдалий час для оновлення інтер'єру оселі чи офісу. Купуйте меблі й красиві дрібнички для дому. Вечір надихатиме митців на створення шедеврів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один день годуватиме рік - коли цього тижня вдасться здійснити неможливе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гарний період для спілкування з дітьми. Насолоджуйтеся їхньою компанією. Відвідуйте племінників і похресників. Більше часу проводьте в їхньому оточенні. Вони радуватимуть вас, легко перейматимуть ваші здібності і дадуть кілька креативних порад.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Тіло потребуватиме руху. Прокидайтеся раніше. Зробіть інтенсивну ранкову зарядку. Плануйте щільний графік зайнятості. Вам вдаватиметься більше, ніж будь-кому. Гроші знайдуть шлях до вашої кишені.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Люди будуть схильними до скандалів. Захочуть з'ясувати стосунки кулаками. Дотримуйтеся закону і навчіться відстоювати свої права. Незнання законів може підштовхнути вас до неправильних дій.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Добрий час для покращення іміджу. Купуйте нові речі, робіть зачіску та манікюр. Завітайте до косметолога. Не сердіть жінок. Вони шукатимуть спосіб помститися.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Можна розпочинати будівництво чи ремонт, наймати робітників. Але не бажано займатися обговоренням творчих проєктів. Зачекайте пару днів. Так само не бажано призначати перше побачення чи освідчуватися в коханні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам хотітиметься змін, тому обиратимете заклад для навчання і шукатимете роботу своєї мрії. Пам'ятайте, що чужих дітей не буває. Допомагайте дітям, які перебуватимуть у небезпеці на вулиці.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Витягнуть щасливий квиток: астрологиня назвала знаки із безхмарним майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі